torsdag 28 november 2013

Så här en dag i slutet på November...

Vi tycker att man borde börja inlägget med ett hej, så det gör vi =).

HEJ! Hemskt mycket Hej!
Herregud vad tiden går fort, jag kan inte fatta det alltså (fniss), vi har redan gått ett halvt år på Sannarpsgymnasiet. Tiden går fort och i tvåan kommer vi att börja göra praktik.

Ni kanske undrar hur det gick i stegtävlingen? Efter att ha promenerat över 1,5 miljon steg, i regn och rusk, och även i solsken klarade vi det till slut. Tjohooooooo. Några av oss var ute och gick på kvällarna för att samla steg, ibland hade vi telefonpromenad (då gick man och pratade i telefon samtidigt.) Vi har lärt oss jättemycket:
  • Man får bättre kondition
  • Man orkar mer
  • Det är skönt med frisk luft
  • Vi fick kämpa tillsammans
  • Vi fick lära oss att kämpa mot ett mål.
  • Ha bra skor (annars gör det ont i fötterna), skippa högklackat
Som belöning ska vi gå på Bio, tjihoo igen =), 


Från stegtävling till UF

Vårt företag All together UF har startat en Facebooksida som vi vill att ni går in och gillar.
Just nu har vi lite utförsäljning av saker till förmån för Barncancerfonden, gå in på vår sida och kolla vad vi säljer. Otroligt bra priser, först till kvarn gäller =)



På idrotten så plågar vår idrottslärare oss =), vi får ont överallt i hela kroppen. Idag har vi ont i armarna efter att vi har haft simning och badning igår. Det var roligt och Emma kunde inte slita sig ifrån vattenrutschkanan.


Nu på söndag är det 1:a advent. Vi ser framemot julkalendern och hoppas att den är bra, det är mysigt att titta på den och längta till Julafton. Vi tänkte julpynta klassrummet nästa vecka =)

Förra veckan så var vi och hälsade på Angela i Hyltebruk. Hennes mamma bjöd på många goda kakor och det var kul att se hur hon bor. 

Om 2 veckor ska vi åka till Liseberg på julskyltning och det ska bli jättejättejättejättejätteroligt!!!!! 
Hoppas att vi tar mycket bilder som vi kan visa!


Här kommer lite bilder:


Så här många steg gick Nathalie en dag.

Angelas mammas goda kakor!

Hembesök hos Emma i Laholm (med praktikant Emma)

Utanför Angelas hus



Hoppas att ni mår bra!
Vi hörs!

Tack och hej, leverpastej!

/Ettorna




















4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilken bra blogg ni har, jättekul att läsa om vad ni gör! Jag ville bara tacka för att jag fick komma och vara med er på Kattegatt på min praktik, det var väldigt skoj att se vad ni gör i ert företag! :) //Linda

    SvaraRadera
  3. Hej jag vill instämma med Linda här ovan! Jätte kul att läsa det ni skrivit och gjort nu när jag varit sjuk några dagar! // M.R

    SvaraRadera
  4. Ho ho! Kul att läsa vad ni hittar på för något. Mycket roligt som händer : ) Grattis till att ni klarade stegtävlingen, bra jobbat. Vilken film ska ni se? Hoppas ni lägger ut lite bilder från Liseberg snart. Ida

    SvaraRadera