måndag 12 november 2012

                                                      Hej igen!

 Hoppas du har haft en trevlig helg?Det har vi haft. Varje måndag morgon samlas vi och pratar igenom nya fräscha nyheter. Så här berättade :
Julija berättade att hon och mamma bakat kanelbullar.
Nathalie har varit ute och åkt buss mellan Falkenberg och Trönninge :-)
Michaela har ridit/övat lussetåg och tränat konståkning.
Tom han bara bygger och bygger!!
Maria har varit på Eva Dahlgrens konsert i Helsingborg.

Varje vecka har vi också ett par elever ute på apu.
Gustav praktiserar på en förskola:
 

Frennarps förskola

Gurkans praktikplats.


Två dagar i veckan hela höstterminen 2012  praktiserar jag på Frennarpsförskola
Avdelningarna Västergök och Östergök, har barn i åldrarna 3-5 år. De två avdelningarna med äldre barn samarbetar då de delar av dagen har gemensamma åldersgrupper som genomför aktiviteter ihop. Det är 3-, 4- och 5-års grupper. De två avdelningarna ligger vägg i vägg och är tillgängliga för alla barn. 5-års gruppen har dessutom "egna rum" som bara de barnen har tillgång till. I alla grupperna finns en personal från respektive avdelning.



Frennarps förskola ligger mycket vackert vid Frennarpsskogen, med en stor och inbjudande utemiljö som används flitigt. Varje dag serveras barnen hemlagad mat med nybakat bröd.
Förskolan präglas av ett tillåtande klimat där barnen utmanas i leken som är en viktig ingrediens på förskolan. Fokus på lekmiljöer och utformandet av dessa är prioriterat.


Sannas apu i Laholm:



Tangon är ett äldreboende fördelat på två hus, T-huset och Z-huset. Totalt finns 32 lägenheter. Trygghetslarm finns i alla lägenheterna och det finns tillgång till utbildad personal med hög kompetens dygnet runt.

Aktiviteter är anpassat efter våra boendes individuella önskemål, intressen och behov. Både enskilda och gemensamma aktiviteter erbjuds. Exempel på aktiviteter: Högläsning, sittgympa, promenader, bingo, gudstjänst och musikunderhållning.

Tack för att du följer våran blogg. Vi ses nästa mån// OH-ganget !







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar